Update Martie

Mark Dohi

Update Martie

SEO Hosting

Opțiunile create pentru pachetele de găzduire SEO, existente până acum doar în cadrul pachetelor de găzduire cu aceeași denumire sunt de acum disponibile pentru toate pachetele de găzduire partajată Hostico.
S-a decis transformarea caracteristicilor acestor pachete în opțiune suplimentară pentru toate pachetele de găzduire partajată Hostico în vederea facilitării activării acestor caracteristici pentru o categorie mai mare de clienți/pachete.
Varianta disponibilă inițial, mai exact achiziționarea unui pachet de găzduire SEO pentru obținerea acestor caracteristici e posibil să fi creat confuzie în alegerea pachetului de găzduire.

Această opțiune aduce în plus pachetului de găzduire următoarele:

  • nameservere personalizate (ns1 și ns2. domeniu)
  • activarea modulului Google PageSpeed pentru optimizarea automată a site-ului conform standardelor Google

SpamExperts

Clienții care doresc o soluție profesională privind filtrarea mesajelor de tip SPAM au de acum posibilitatea activării unui serviciu suplimentar, profesional în această privință.
SpamExperts realizează servicii și filtre antispam din 2005, dezvoltând arhitecturi complexe autodidactice în vederea recunoașterii și filtrării mesajelor de tip SPAM și în același timp menținerea la un nivel cât mai scăzut a detectărilor eronate.
În cadrul furnizorilor de servicii de găzduire web este una dintre soluțiile cele mai cunoscute și răspândite.
Serviciul poate fi administrat printr-un panou special din care pot fi realizate mai multe operațiuni, cum ar fi :

  • vizualizarea/modificarea măsurilor de protecție (whitelist/blacklist/setări filtre)
  • restricții pe baza dimensiunii atașamentelor/extensiilor atașamentelor
  • generarea unor rapoarte de activitate

Ca protecție suplimentară în cazul în care există erori la serverul de mail final, SpamExperts va păstra o copie a mesajelor trimise până ce serverul de mail destinație este funcțional și le poate accepta spre livrare.

Reseller Hosting

Numărul conturilor de găzduire care puteau fi adăugate respectiv create prin achiziționarea unui pachet de reseller Hostico era până recent nelimitată, singura limitare a acestor pachete fiind cea a spațiului achiziționat/alocat.

Prin modificările structurale și tarifare survenite asupra licențelor cPanel în cursul anului trecut, modificări prezentate în articolul licențe cpanel, plesk, virtualmin, s-a trecut la taxarea fiecărui cont de găzduire de sine stătător existent pe server.
Prin urmare suntem nevoiți la rândul nostru să limităm numărul conturilor de găzduire care pot fi create în mod gratuit în cadrul pachetelor Reseller.
Astfel, pachetele de găzduire Reseller vor avea de acum incluse un număr de 10 conturi de găzduire care pot fi create în mod gratuit, incluzând contul de reseller propriu zis.
Clienții care doresc adăugarea/crearea unui număr mai mare de 10 conturi au posibilitatea achiziționării unor sloturi suplimentare.
Sloturile disponibile în momentul de față sunt :

Număr Total Conturi
Tarif
15 Conturi
€1EURO
25 Conturi
€3EURO
50 Conturi
€8EURO

Publicat la 20-Martie-2020

×
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie