Unelte SEO pentru motoarele de cautare

Unelte Seo

 

Search Engine Optimization

Descriere SEO Tools

Prin noul parteneriat încheiat de Hostico, primul de acest gen din România, echipa Hostico oferă clienților săi unelte de optimizare SEO (Search Engine Optimization) menite să ajute în crearea unei prezențe online puternice.

Aplicațiile vă sunt oferite gratuit pe un timp nedeterminat, astfel beneficiați în permanență de sfaturile și optimizările oferite de aceste aplicații.

Setul de unelte SEO oferit constă din mai multe aplicații, fiecare cu o funcție bine definită care vă vor ajuta în depistarea problemelor care vă împiedică să obtineți rezultate mai bune în listarea paginilor dumneavoastră pe Google și celelalte motoare de căutare majore.

Aplicațiile SEO vă vor lista site-ul în Google, Bing, Yahoo și nu numai într-un interval de maxim 24 ore, iar dacă site-ul dumneavoastră este deja în motoarele de căutare atunci situația acestuia va fi mult mai bună prin actualizarea cu informații corect generate. Toate acestea în doar 30 de secunde prin utilizarea acestui set de aplicații.

Aplicații Disponibile

Get In Google - Efectuează o înscriere automată în motoare de căutare precum Google, Bing, Yahoo și nu numai, sau acutalizează descrierea, respectiv titlul web site-ului dumneavoastră.

Link Building - Generează o hartă (sitemap) integrală a tuturor paginilor site-ului dumneavoastră totodată trimițând harta către motorul de căutare Google.

Seo Tools - Vă dă posibilitatea de a activa câteva servicii oferite de Atracta cum ar fi:

  • Meta Tags: Găsește cu ușurință metatagurile lipsă sau duplicat, generează un raport detaliat în legătură cu acestea și indică problemele existente.
  • Broken Links: Această aplicație efectuează o verificare gratuită a site-ului și va raportează link-urile defecte (Error 500), incorecte (Error 404), restrictionate (Error 403).
  • Site Uptime : Vă ajută să eliminați perioadele de nefuncționalitate ale site-ului prin furnizarea de servicii de monitorizare de la distanță. În momentul în care site-ul dumneavoastră este indisponibil, sunteți anunțați prin e-mail, astfel putând rezolva problemele înainte ca acestea să vă afecteze afacerea, clienții sau reputația.

 

Seo Tips - Această unealtă vă redirecționează către resurse ce vă vor ajuta să aveți o mai bună înțelegere a implicațiilor și procesului de optimizare SEO.

Increase Website Trafic - Această unealtă vă înscrie automat în Google, verifică IP-ul contului de găzduire în Google Blacklist, indexările Google și construieste link-uri puternice.

One click sitemap - Generează o 'hartă' (sitemap) integrală a tuturor paginilor site-ului dumneavoastră totodată trimițând 'harta' către motorul de căutare Google.