0

Creare cont client Hostico

Publicat de Andrea Zemba la 2017-Jun-30
În acest tutorial veți vedea datele şi paşii necesari creării unui cont de client Hostico
Hostico Play

Introducere:

  •  În acest tutorial vor fi prezentați paşii necesari creării unui cont de client Hostico .

Cerințe:

  • Un browser web (Firefox, Chrome, etc.)
  • Cont Facebook, cont Google, o adresă de e-mail

Pași:

  • Accesați secțiunea Client de pe site , și alegeți în stânga Înregistrare sau apăsați pe Înscrie-te E-mail
  • După accesare link-ului se va deschide pagina unde trebuie să completați cu datele reale câmpurile afişate, date care vor fi protejate conform Politicii de Confidențialitate
  • După completarea datelor, înainte de finalizarea înregistrării va trebui să confirmați că sunteți de acord cu Termenii si Condițiile Hostico în urma consultării acestora . Pentru a finaliza crearea contului va trebui să apăsați pe butonul de Înregistrare.

                 

  • Dacă totul a decurs corect următoarea pagină afişată ar trebui să fie din interiorul contului de client .

Notă : Datele trebuie să fie complete și reale ca în copia cărții de identitate, iar în cazul persoanelor fizice contul trebuie să fie creat pe o persoană majoră!
Notă : În cazul companiilor/ societățiilor se vor folosi datele persoanei juridice pentru completare : denumirea companiei, adresa de sediu completă, CIF și numărul de înregistrare în registrul comerțului (în cazul în care nu aveti număr de înregistrare, se trece semnul  " - " )

!

În cazul în care după citirea și parcurgerea pașiilor prezentați în articol nu reușiți să finalizați cu succes acțiunea descrisă, nu obțineți rezultatul dorit ori în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

!
pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie