De ce ar trebui să alegi serviciile furnizate de Hostico?

Despre Noi

 

Află ce ne recomandă pe piața de WebHosting!

10 Motive să alegi Hostico

Nu vă condamnăm pentru curiozitatea proprie. Sunt multe companii care oferă servicii de web hosting și toate se străduiesc să vă convingă că ele sunt cele mai bune. Noi nu vom spune asta. În schimb preferăm să dovedim asta și între timp să vă obținem respectul.
La Hostico suntem perseverenți cu clienții noștri și suntem conștienți că existăm doar ca să vă facem mai simplă administrarea afacerilor cu un serviciu ușor de folosit, accesibil pentru toată lumea. În cele ce urmează aveți 10 motive principale pentru care credem că vă vom atrage atenția către serviciile noastre.

1. Asistență 24/7

Uitați de lungile așteptări, telefoane ocupate și suport care nu vă tratează în mod corespunzător. Ne mândrim cu rezolvarea promptă a problemelor clienților și eliminarea oricăror impedimente, care ar putea apărea, în mod instantaneu. Serviciul nostru de hosting web oferă suport 24/7 cu un timp maxim de răspuns de o oră, timpul mediu de răspuns fiind de 25 minute. În cazul în care aveți o problemă cu site-ul, vă punem la dispoziție o echipă tehnică cu o bogată experiență în domeniu, care va remedia problemele în cel mai scurt timp posibil.

2. Servere puternice și conexiune rapidă

Serverele noastre sunt de ultimă generație și serviciile instalate pe acestea sunt mereu optimizate, securizate și personalizate astfel încât clientul să aibă parte doar de ce e mai bun. Vă punem la dispoziție o conexiune garantată, stabilă, astfel încât pagina se va încărca aproape instant, indiferent de locația accesării acesteia. Toate acestea vă sunt oferite sub acoperișul celui mai important Centru de Date din România, GTS Telecom București.

3. Uptime de 99.9%

Fiabilitatea este unul dintre factorii cei mai importanți pentru un serviciu de hosting. Dacă aveți o afacere, fiabilitatea site-ului poate reprezenta diferența dintre profit și pierdere! Din acest motiv serviciul nostru de hosting garantează un uptime de 99.9%. Zi sau noapte puteți să fiți încrezători că site-ul vă funcționează și atrage vizitatori.

4. Spațiu și trafic alocat

Fișierele (mail-uri, baze de date etc.) importante au nevoie de spațiu de hosting. Serviciul nostru pune la dispoziția clienților diferite pachete de hosting în funcție de necesitățile fiecăruia astfel încât nu veți duce niciodată lipsă de spațiu de stocare a informațiilor.

5. Garanția returnării banilor

Ne susținem angajamentul pentru a oferi servicii spre satisfacția nevoilor. Din acest motiv oferim o garanție de returnare a banilor în 30 de zile fără întrebări. În situația puțin probabilă în care nu sunteți mulțumit de serviciile noastre în orice fel, trebuie doar să ne anuntați și banii achitați vor fi returnați fără târguială sau discuții.

6. Servicii accesibile

Vă oferim servicii și suport de cea mai bună calitate la tarife accesibile tuturor buzunarelor.

7. În pas cu tehnologia

Actualizăm și instalăm constant cele mai noi și stabile versiuni ale aplicațiilor care furnizează serviciile pe care le oferim. De asemenea serviciile oferite sunt actualizate periodic pentru a face față noilor solicitări și nevoi ale cliențiilor.

8. Activare instantă

Când vă decideți să achiziționați un pachet de hosting, veți beneficia de o activare instantă. Nu va trebui să asteptați după activarea contului și nu vor fi întârzieri în această privință!

9. Scripturi preinstalate

Serviciul nostru de hosting vă oferă și scripturi preinstalate. Imaginați-vă că aveți propriul blog, forum, magazin online, galerie de imagini și multe altele care atrag vizitatori și vânzări în fiecare lună. Toate acestea fără nevoia cunoașterii unui limbaj de programare. Folosiți-vă doar de panoul de control și scripturile vor fi instalate instant.

10. Nu închidem niciodată

Echipa Hostico este mereu online pentru a activa în cel mai scurt timp produsele achiziționate și a vă oferi asistență tehnică.