Aplicaţii cPanel

Află totul despre aplicaţiile cPanel dezvoltate de Hostico, aplicaţii menite să simplifice anumite task-uri, să vă protejeze site-urile şi să vă ofere control deplin asupra contului.

Aplicaţii cPanel

Descriere Aplicaţii cPanel

Hostico are plăcerea de a vă prezenta ultimele aplicaţii cPanel create de echipa de programatori Hostico, aplicaţii disponibile tuturor conturilor de găzduire Hostico cu administrare. În continuare vă prezentăm noile aplicaţii disponibile.

Aplicaţii Disponibile

phpslow

PHP Slow - Permite activarea salvării şi afişarea anumitor informaţii despre scripturile PHP a căror rulare durează mai mult decât numărul de secunde setat în plugin

phperror

PHP Error - Afişează anumite erori PHP generate de aplicaţiile care rulează pe contul de găzduire

ipv6

IPv6 - Afişează IP-ul IPv6 alocat contului de găzduire.

optimize

Web Optimize - Activează/dezactivează anumite setări de optimizare pe domeniul selectat pentru o încărcare mai rapidă a website-ului şi imbunătăţeşte scorul Google PageSpeed / Yahoo Yslow.

dmarc

DMARC - Activare/dezactivare DMARC. DMARC reprezintă o soluţie împotriva abuzurilor de mail, oferind posibilitatea unui control mai ridicat asupra mesajelor care ajung la diverşi furnizori de servicii de email. Folosind DMARC proprietarul domeniului va primi rapoarte aferente mesajelor care ajung la diverşi furnizori de email iar pe baza acestor rapoarte poate stabili acţiunea de urmat pentru aceste mesaje : refuz, carantină precum şi impunerea clară a regulilor de urmat în privinţa setărilor DKIM şi SPF.

cpanel mysql

Mysql Slow Logs - Afişează query-urile MySQL neoptimizate efectuate de aplicaţiile dumneavoastră. Sunt afişate doar query-urile care rulează pentru un interval de timp egal sau mai mare de 2 secunde. Log-urile sunt rescrise zilnic.

affiliate

Affiliate - Link spre pagina de descriere a programului de afiliere Hostico.

cpanel pagespeed

Google PageSpeed - folosind API-ul Google PageSpeed acest plugin efectuează o analiză completă a codului site-ului dumnevoastră, vă indică scorul total pe care îl obţine precum şi punctele în care puteţi efectua îmbunătăţiri, pentru a obţine un scor mai ridicat. Un scor PageSpeed ridicat ajută vizibilitatea site-ului dumneavoastră în motoarele de căutare.

safe browsing

Google Safe Browsing - verifică dacă site-ul dumneavoastră este validat corespunzător de către Google şi nu este marcat "site malitios".

iblacklist

iBlacklist - folosind serviciul iBlacklist.ro oferit de Hostico, IP-ul ataşat contului dumneavoastră este scanat în peste 80 de BlackListuri (DNSBL) pentru a determina daca acesta este marcat "SPAMMER"

cpanel virus total

VirusTotal - folosind API-ul celor de la VirusTotal.com site-ul dumneavoastră este scanat de către mai mulţi provideri de antiviruşi şi se constată în ce masură acesta reprezintă un risc şi/sau este infectat de un anumit virus.

cpanel virus total

Google Apps - efectuează modificările DNS necesare pentru activarea serviciilor Google Docs, Contacts, Sites, Calendar şi GMail.

cpanel

Hostico - legătură directă către site-ul Hostico

cpanel client

Client Account - link direct spre contul dumneavoastră Client Hostico.

cpanel tutoriale

Tutorials - link spre pagina de Tutoriale

cpanel ticket

Submit Ticket - vă oferă posibilitatea de a deschide un ticket de asistenţă.

cpanel intrebari frecvente

FAQ - link spre pagina Întrebărilor Frecvente

cpanel suport online

Online Support - aveţi nevoie de asistenţă online? Online Support vă oferă posibilitatea de a intra în contact direct cu echipa Hostico.

Informaţii Adiţionale

Pentru a accesa aplicaţiile mai sus menţionate, vă rugăm să accesaţi cPanel-ul contului personal de găzduire şi să căutaţi secţiuniile "Hosting Tools" şi "Hostico".

cPanel Hostico

Clienţii care doresc ca aceste aplicaţii să nu fie vizibile dintr-un motiv sau altul în contul lor cPanel, sunt rugaţi să ne contacteze.
Deoarece plugin-urile de mai sus funcţionează prin conectarea la anumite API-uri publice fiecare cu anumite limitări şi este posibil ca în unele momente (în cazul în care se ating aceste limitări) verificările să nu funcţioneze.
În cazul în care întâmpinaţi această situaţie, vă rugăm să asteptaţi 1-2 minute şi să încercaţi din nou.
Plugin-urile : PHP Slow, PHP Error, sunt disponibile doar pe VPS.
Dacă doriţi să vedeţi şi alte funcţionalităţi implementate sau aveţi sugestii pentru noi plugin-uri, vă rugăm să ne contactaţi!

Domenii Găzduire Web Servere VPS Certificate SSL Apps Afiliere Backup CloudFlare CloudLinux SEO Tools Secured SiteBuilder Softaculous Transfer Domenii xCMS
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează şi procesează cookie-uri pentru funcţionalitate, securitate, analiză trafic şi îmbunătăţirea uzabilităţii portalului.

detalii cookie