SitePad sitebuilder gratuit cu fiecare plan de găzduire web

Sitebuilder

 

gratuit prin SitePad

SitePad site builder gratuit

Publicarea unui website online nu a fost niciodată mai facilă. Cu noul SiteBuilder oferit gratuit pentru planurile de găzduire web partajate, beneficiați de soluții profesionale cu doar câteva click-uri.

Website-uri Statice

SitePad utilizează pagini statice de tip HTML, CSS, JS pentru ca website-ul creat să ruleze la viteze ridicate

Versatilitate

Toate paginile create sunt optimizate atât din punct de vedere al timpilor de răspuns cât și al afișajului, indiferent dacă site-ul este accesat de pe un dispozitiv desktop sau unul mobil

Editor 'Drag and Drop'

Utilizând doar funcționalitatea de bază a unui mouse pot fi modificate toate elementele grafice prezente pe pagină: dimensiunile imaginilor, structura paragrafelor sau poziționarea fișierelor media.

Flexibilitate de Design

Peste 535 teme grafice vă sunt puse la dispoziție, care acoperă o gamă largă de categorii, cum ar fi blog, afaceri, portofoliu, restaurante, călătorii și multe altele

Platforme Social Media

Socializarea online a devenit indispensabilă pentru o afacere online. Aplicația vă permite să integrați automat conturile de Facebook și Twitter în website.

Integrare Media

Sitebuilder-ul oferă posibilitatea inserării clipurilor video și fișierelor audio direct din stocarea locala, sau introducerea lor prin cod embed HTML

Website-uri Multiple

Indiferent că vorbim de implementarea pe un singur domeniu, sau pe mai multe, cu SitePad se pot instala teme diferite pentru fiecare domeniu în parte, fără să fie nevoie să achiziționați un nou pachet de găzduire.

Pagina de contact

Contactul cu vizitatorii website-ului dumneavoastră nu a fost niciodată mai simplu. Integrarea unui formular de contact este doar o chestiune de câteva click-uri!

Widget-uri

Aplicația include o colecție de peste 40 Widget-uri care conțin elemente ațâț de funcționalitate cât și de design grafic.

Tutorial

Pentru mai multe detalii privind caracteristicile SitePad și un tutorial privind utilizarea acestuia accesați pagina crearea unui website în 3 pași simplii.

Exemple website-uri construite in Sitepad