🍁 Autumn Sale — Până la 70% reducere pentru hosting și domenii
activează acum
Tutoriale • Commercial

Actualizarea datelor personale în contul de client

Află cum să actualizezi datele personale în contul tău de client Hostico, pas cu pas, pentru a menține informațiile corecte și actualizate.

3
Vizualizări 2643Actualizat 2 aniPublicat la 03/03/2018de Mark D.

Introducere

  • În acest tutorial vom arăta cum se pot actualiza datele personale în contul de client.

Cerințe

  • Cont de client Hostico

Paşi

  • După logarea în contul de client cu succes, se merge la secţiunea Utilizator, din partea stângă a paginii.
  • Se va deschide o nouă fereastră, în care vom modifica câmpurile din secțiunea Profil Client. Această fereastră permite actualizarea tuturor datelor din contul de client
  • După ce datele au fost modificate, se face click pe butonul Actualizare, pentru a nu pierde informaţia introdusă.

Note

  • Datele trebuie să fie complete și reale, iar în cazul persoanelor fizice acestea să aparţină unei persoane majore!
  • Actualizarea datelor în contul de client este necesară în cazul modificării datelor de facturare.
  • În cazul în care, în contul de client este emisă deja o factură proformă (sau mai multe) datele acestora nu vor fi actualizate automat ca urmare a modificării datelor. Pentru acest aspect va fi necesar să vă actualizați proformele din cont: Actualizare Factură Proformă.
  • În cazul Persoanelor Juridice care nu au număr de înregistrare la Registrul Comerțului, la rubrica ”Nr. Înregistrare Registrul Comerțului”  se va completa cu cratimă (-).

Articole Similare

Vizualizări 2,643
Actualizat acum 2 ani

Află cum să actualizezi datele personale în contul tău de client Hostico, pas cu pas, pentru a menține informațiile corecte și actualizate.

Vizualizări 1,308
Actualizat acum 2 ani

Informații legate de pașii necesari actualizării datelor de deținător pentru domeniile cu extensii globale (gTLD).

Vizualizări 1,826
Actualizat acum 11 luni

Află cum să ștergi permanent contul de client Hostico prin pași simpli. Confirmarea ștergerii va elimina toate datele personale, fără posibilitate de recuperare.